Inicien les xarrades i els tallers del Pla per al Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària

Inicien les xarrades i els tallers del Pla per al Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària

 

L’objectiu general del projecte és impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx

Des de la Regidoria de Promoció Económica s’està realitzant el projecte “Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària” desenvolupat en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’objectiu general del projecte és impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx, invitant al fet que els estudiants treballen idees per a la creació d’empreses que podran presentar al Concurs “Idees Emprenedores” que premiarà les idees més originals, innovadores i, sobretot, viables.

Les accions programades estan adreçades a estudiants que cursen formació Secundària (3r i 4t ESO) i/o Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior) en centres educatius del municipi d’Elx:

  1. Desenvolupament de xarrades per a fomentar la motivació i la creativitat en l’emprenedoria, així com educar en valore com la responsabilitat fiscal, amb una metodologia activa i participativa entre els joves.
  2. Tallers per a desenvolupar les idees de creació d’empreses amb el format de “One-pager”, on les persones participants treballen idees per a la creació d’empreses i que podran presentar al concurs “Idees Emprenedores”.
  3. Concurs “Idees emprenedores”, on els joves podran presentar per equips el seu projecte d’idea emprenedora. Es premiaran les idees més originals, innovadores i, sobretot, viables. Les bases del concurs poden consultar-se ací.
    Premis: La millor idea emprenedora es premiarà amb una tauleta tàctil per membre de l’equip guanyador i es lliurarà un segon premi, dotat amb uns auriculars per a cada membre de l’equip.

Si formes part de la comunitat educativa t’animem a participar en aquest projecte. Si eres estudiant de Secundària (3r i 4t ESO) i/o Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior) parla amb el teu professor/a o tutor/a del teu centre d’estudis per a poder participar en les activitats.

Dates destacades del Concurs “Idees Emprenedores”

  • El termini d’inscripció al Concurs “Idees Emprenedores” pot realitzar-se fins al 4 de juny 2018.
  • El termini de lliurament de propostes per a participar en el Concurs “Idees Emprenedores” acaba l’11 de juny 2018 .

Pots consultar tota la informació en les bases del Concurs “Idees Emprenedores” o contactant amb l’organització via correu-e mbserrano@elx.es o telefonant al 966658040.

Descarrega les Bases del Concurs “Idees Emprenedores” 2018 en castellà

Descarrega les Bases del Concurs “Idees Emprenedores” 2018 en valencià

Compartir: