Jornada de Cicle Indoor i Zumba a la Foia

Jornada de Cicle Indoor i Zumba a la Foia

La inscripció té un cost de 10 euros i va en benefici d’Aspanión, Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat la jornada de Cicle Indoor i Zumba que es durà a terme el pròxim 2 de juny, a la Foia, en els voltants de l’església. La inscripció té un cost de 10 euros que va en benefici d’Aspanión, Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, una associació que ajuda els xiquets amb càncer.

“És una bona oportunitat per a fer esport i, a més, ser solidari amb els xiquets que pateixen càncer”, ha explicat Jesús Pareja.

L’organitzador de l’esdeveniment és l’esportista il·licità Vicente Medina, que dirigirà la classe de Cicle Indoor. “Els diners de les inscripcions són per a fer més suportable l’estada dels pares dels xiquets amb càncer que han de desplaçar-se a una altra ciutat i viure en els pisos que proporciona l’associació”, ha explicat Medina.

Així mateix, a les 18.00 hores del dissabte tindrà lloc la classe de Zumba, en la qual podrà participar tot el que vulga, i a les 19.00 hores es durà a terme la classe de Cicle Indoor per a la qual sí que és necessària la inscripció de 10 euros. Aquesta classe tindrà una durada de dues hores.

Compartir: