Jornades sobre Novetats de la Llei de Contractes en Matèria de Transparència i Integritat

Jornades sobre Novetats de la Llei de Contractes en Matèria de Transparència i Integritat

Les jornades s’estan desenvolupant en el Centre de CongressosCiutat d’Elx i han intervingut experts com a Estrella Gutiérrez, Jaime Pintos o Adrián Dorta

 

La regidora d’Hisenda, Ana Arabid, ha acudit a les Sessions Informatives sobre Novetats de la Llei de Contractes en Matèria de Transparència i Integritat, que va entrar en vigor fa dos mesos.

“Estem assistint a una jornada de formació sobre la nova Llei de Contractes en el sector públic. La jornada està organitzada per la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana (FEMP), una xarxa que presideix l’alcalde de la ciutat, Carlos González”, ha assenyalat la regidora d’Hisenda.

Ana Arabid ha exposat que està sent una jornada molt productiva, just quan es compleixen dos mesos de l’entrada en vigor de la nova Llei de contractes. “Les ponències són d’alta qualitat, s’estan centrant en els problemes que pot tenir aquesta llei en l’àmbit local”, ha assenyalat Arabid.

Les jornades s’estan desenvolupant en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx durant tot el dia i en aquestes han intervingut experts com a Estrella Gutiérrez, Jaime Pintos o Adrián Dorta.

Compartir: