La campanya de dinamització de barris i pedanies arriba a Carrús

La campanya de dinamització de barris i pedanies arriba a Carrús

“Trocamba Matanuska”, “Ebri Knight”, “Kilombo Kilombé Percusión”, “Jamones con tacones”  i la cantautora il·licitana Laura Campello actuaran, divendres i dissabte, en la plaça de l’Algeps

 

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha presentat les actuacions previstes dins de la campanya de dinamització de barris i pedanies previstes per a aquest cap de setmana.

Tal com ha indicat el regidor, aquestes actuacions es duran a terme en les Ximeneres de l’Algeps i començaran divendres, 18 de maig, a les 21.00 hores, amb l’actuació de “Trocamba Matanuska” i els seus ritmes balcànics, “klezmer” i “gipsy”. A les 22.30, actuarà “Ebri Knight” amb el seu concert de folk-rock en català.

El dissabte, 19 de maig, a les 19.00 hores, actuarà “Kilombo Kilombé Percusión”. A les 21.00 hores, arribarà l’actuació de “Jamones con tacones”, un grup murcià l’estil del qual va des del reggae fins al funk. A les 22.30 hores, actuarà la cantautora il·licitana Laura Campello.

Al marge de les actuacions musicals hi ha tot un seguit de activitats paral·leles en les quals participaran les diferents associacions veïnals de Carrús i ONGs com Elx Acull, Amnistia Internacional o Mans Unides. I al costat d’aquests, activitats infantils i balls regionals per a gaudir de la cultura i la solidaritat en família.

 

Compartir: