La Fundació de l’Esport Il·licità signa onze convenis de col·laboració

La Fundació de l’Esport Il·licità signa onze convenis de col·laboració

S’ha distribuït 20.000 euros i s’han atés les necessitats de cada entitat de gairebé totes les modalitats esportives, des del futbol, al tenis o la gimnàstica rítmica

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, i el president de la Fundació de l’Esport Il·licità, Pedro Bernabeu, han distribuït onze convenis de col·laboració amb els diferents clubs i esportistes de la ciutat perquè puguen dur a terme les seues activitats esportives.

“Per a nosaltres és molt important donar suport a l’esport base de la ciutat, per això considerem aquesta ajuda imprescindible i seguirem treballant per poder seguir fomentant l’esport”, ha assenyalat Pareja.

El total que s’ha distribuït són 20.000 euros i individualment s’ha atés a les necessitats de cada entitat, que passa per gairebé totes les modalitats esportives, des del futbol, tenis o la gimnàstica rítmica.

Compartir: