La Junta de Govern acorda suspendre tres mesos el projecte de la Corredora a la recerca d’acords

La Junta de Govern acorda suspendre tres mesos el projecte de la Corredora a la recerca d’acords

L’equip de govern recull el guant de Cs i la setmana vinent mantindrà una reunió amb tots els grups polítics per a parlar d’aquesta actuació

La Junta de Govern Local ha acordat suspendre pel termini de 90 dies el projecte de conversió en zona de vianants de la Corredora i la suspensió de la seua licitació. Així ho han explicat la portaveu de l’equip de govern, Patrícia Macià, i el portaveu adjunt, Antonio García, els quals han anunciat a més que, a petició del portaveu de Ciutadans, l’equip de govern mantindrà la setmana vinent una reunió amb tots els grups polítics per a parlar d’aquesta actuació.

Tal com ha indicat Macià, la moció aprovada hui recull cinc acords bàsics:

En primer lloc s’aprova una moratòria de 90 dies al projecte d’obra de conversió en zona de vianants de la Corredora, així com la suspensió del procés de licitació d’aquest projecte d’obra.

En segon lloc es deixa en suspens el procés d’adjudicació del projecte d’obres corresponent a la remodelació del carrer Alfons XII, en tant s’arribe a consens amb els comerciants i veïns. Per a això s’obrirà un procés participatiu.

En tercer lloc s’acorda suspendre el procediment de licitació de les obres de conversió en zona de vianants del carrer Corredora, amb caràcter immediat i de forma permanent, en tant es conega i es done una solució definitiva al projecte del Mercat Central. D’altra banda, s’acorda deixar en suspens l’aplicació de la partida pressupostària corresponent al projecte de conversió en zona de vianants del carrer Corredora.

El cinqué i últim punt determina que transcorregut el termini de 90 dies de moratòria, si no s’haguera aconseguit un acord, es procedirà a donar de baixa la partida de finançament de les obres de conversió en zona de vianants del carrer Corredora mitjançant l’oportuna modificació pressupostària.

Compartir: