La Milla Escolar espera reunir 1.200 joves

La Milla Escolar espera reunir 1.200 joves

L’esdeveniment esportiu es realitzarà el pròxim 1 de juny a les 18.00 hores en la pista d’atletisme Manolo Jaén

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat l’edició XXV de la Milla Escolar, que se celebrarà el pròxim 1 de juny en la pista d’atletisme Manolo Jaén i en la qual s’espera congregar prop de 1.200 joves.

“Aquest és un dels esdeveniments esportius més consolidats de la ciutat, organitzat pel Club d’Atletisme Elx Decatló i serveix de motivació per als xics i xiques que s’animen a fer un esport tan beneficiós com és l’atletisme”, ha explicat el regidor d’Esports.

José Valeriano Zapata, director tècnic C. Atletisme Decatló Elx ha ressaltat que la Milla Escolar és un esdeveniment en el qual han participat quasi totes les generacions d’il·licitans i que han guanyat grans atletes de la ciutat.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 28 de maig en els centres escolars. Hi haurà medalles per als tres classificats de cada categoria i, a més, hi haurà un obsequi especial per a tots aquells que aconseguisquen acabar la prova.

Compartir: