La Regidoria de Neteja espera substituir en un mes tots els contenidors metàl·lics vells de la ciutat i del nucli urbà de les pedanies

La Regidoria de Neteja espera substituir en un mes tots els contenidors metàl·lics vells de la ciutat i del nucli urbà de les pedanies

L’equip de govern va invertir 700.000 euros en la millora del servei de neteja amb l’adquisició de nova maquinària i nous contenidors

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha informat de l’estat del pla de renovació de contenidors de la seua regidoria. El regidor ha recordat que “l’equip de govern recentment va fer una inversió de 700.000 euros en la millora del servei de neteja amb l’adquisició de nova maquinària i nous contenidors. Algunes de les noves màquines ja estan funcionant i unes altres s’incorporaran al juny. També es van col·locar 150 nous contenidors i peces per a reparar altres 350. Amb això, hem dissenyat un pla de treball per a avançar en dos àmbits: d’una banda en l’eliminació total de contenidors metàl·lics vells en els nuclis urbans del municipi (tant nucli urbà com a nuclis urbans de les pedanies), i d’altra banda la reparació dels contenidors metàl·lics en els camins rurals”.

Díez ha explicat que “aquesta setmana comença part d’aquest treball i podem dir que en tan sols un mes eliminarem tots els contenidors metàl·lics vells que hi ha en els carrers d’Elx”. En concret, es renovaran 63 contenidors en el nucli urbà d’Elx (principalment als barris d’Altabix, Universitat, Travalón, camp de futbol i hort de Cantallops) i també en pedanies com la Foia, on es renovaran 21, en la Marina 13, en Bassars 3 i en els Arenals del Sol 20. “Amb això -ha dit el regidor- tots els nuclis urbans del municipi d’Elx estaran en aquestes condicions. Tots tindran contenidors de plàstic de l’últim model i amb això acabarem amb les discriminacions en funció del carrer on es visca”.

En total són 130 nous contenidors que s’incorporen als nuclis urbans de les pedanies i a barris del nucli urbà i amb els quals la Regidoria de Neteja dóna un nou pas per a continuar millorant el servei.

A més, en les pròximes setmanes es presentarà el pla de millora de contenidors en els camins rurals de les pedanies, on continuaran sent metàl·lics, “principalment perquè considerem que els contenidors dels camins rurals han de continuar sent de metall ja que estan sotmesos a ús més intens i pateixen més colps per estar en camins”.

El responsable de Neteja ha conclòs que “quan acabem la legislatura, en un any, haurem reparat 350 contenidors en els camins del Camp d ‘Elx i haurem renovat 150 en els carrers dels nostres nuclis urbans. Una millora molt important que dóna solució a una de les queixes més habituals de la ciutadania”.

Compartir: