L’Ajuntament celebra la primera Jornada de Celíacs

L’Ajuntament celebra la primera Jornada de Celíacs

La jornada compta amb tallers de cuina, receptes, un aperitiu sense gluten, inflables i regals per als més xicotets

 

El regidor de Sanitat, Carlos Sánchez, ha presentat la primera Jornada de Celíacs que se celebrarà el dimarts, 29 de maig, en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx. “Hem volgut fer un espai perquè les persones celíaques aprenguen noves eines per a portar millor la malaltia i aprenguen també tècniques d’alimentació”, ha explicat Carlos Sánchez.

Així mateix, es realitzaran tallers de cuina, receptes i hi haurà també un aperitiu sense gluten i inflables i regals per als més xicotets.

“És una jornada per a tots els públics ja que també s’explicaran els símptomes de la malaltia i en què consisteix la celiaquia”, ha assenyalat Sánchez. Aquesta jornada es duu a terme amb motiu del Dia Internacional de la Celiaquia, que va tindre lloc el passat 5 de maig.

Compartir: