L’Ajuntament homenatja les víctimes de l’afonament de la plaça Major del Raval ocorregut fa 63 anys

L’Ajuntament homenatja  les víctimes de l’afonament de la plaça Major del Raval ocorregut fa 63 anys

L’alcalde juntament amb membres de l’Equip de Govern han destapat una placa en record als sis joves que van viure la tragèdia

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb els membres de l’Equip de Govern, Mireia Mollà, Teresa Maciá i Felip Sànchez han acudit a l’acte que s’ha celebrat en la plaça del Raval amb motiu del 63 aniversari de l’enfonsament del refugi en el qual van morir quatre joves i va haver-hi dos supervivents.

Concretament, fa 63 anys van perdre la vida Vicente Arróniz, José Canals, Jacinto Selva i Rafael Palao en afonar-se la plaça del Raval com a conseqüència d’un refugi de la Guerra Civil que hi havia a 15 metres per davall d’ells.

L’alcalde, Carlos González, ha assenyalat que segons les cròniques que es tenen d’aquell succés, prop de 30.000 persones van participar en el sepeli dels quatre joves.

Amb motiu d’aquesta onomàstica s’ha inaugurat una placa commemorativa en record dels sis joves que van viure aquella tragèdia. A l’acte han acudit també l’historiador Miguel Ors, veïns i associacions veïnals d’Elx.

Compartir: