L’Ajuntament impulsa la campanya “Fes el repipí” per a acabar amb l’orí de les mascotes en la via pública

L’Ajuntament impulsa la campanya “Fes el repipí” per a acabar amb l’orí de les mascotes en la via pública

El regidor de Neteja, Héctor Díez, anuncia el repartiment de 4.000 botelles perquè els propietaris d’animals facen ús de l’aigua per a diluir els orines

L’objectiu final és promoure conductes cíviques per a mantenir neta la ciutat

 

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha presentat la campanya “Fes el repipí” amb la qual l’Ajuntament pretén posar fi als problemes que ocasiona l’orí de les mascotes en la via pública. “Aquesta campanya és una iniciativa més de l’Ajuntament i Urbaser amb la fi continuar promovent conductes cíviques respecte al servei de neteja”, ha explicat Díez, qui ha afegit que es tracta d’accions necessàries tenint en compte el creixent nombre de mascotes en la ciutat.

Tal com ha explicat el regidor, “no podem negar que tenim un problema en la via pública amb els orins de les mascotes. Un important problema que necessita atenció, posat que els gossos són animals que marquen el seu espai i per a poder generar conductes cíviques és necessari que es normalitze, per una costat, la recollida de deposicions, i per un altre, que es tire aigua a l’orí de les mascotes”, ha assenyalat Héctor Díez, qui ha afegit que “hem llançat aquesta campanya en la qual ens hem centrat en l’acció de tirar aigua a l’orí de mascota per a diluir-lo, la qual cosa hem cridat fer el “repipí”. Amb això contribuïm a una ciutat més neta i lliure d’orins”.

Per a aquesta campanya la Regidoria de Neteja comptarà amb la col·laboració dels centres veterinaris i amb les botigues especialitzades en productes per a mascotes. Des d’aquests establiments es distribuiran prop de 4.000 botelles per a omplir d’aigua amb la qual netejar els orins, igual que ja es fa amb les deposicions.

Un total de 44 establiments s’han sumat a la campanya que ha sigut dissenyada per l’agència Render. En ells es col·locaran expositors i s’oferiran les botelles als que hi realitzen qualsevol gestió. A més la campanya estarà present en mitjans de comunicació, tanques i autobusos.

Tota la informació està disponible en hazelrepipi.es.

Aquesta campanya de conscienciació se suma a altres posades en marxa per l’Ajuntament com la referent a les deposicions de mascotes. A més, s’han creat cinc parcs d’esplai caní que se sumen als que ja hi havia i s’ha fomentat l’adopció de mascotes o la seua vacunació.

 

Compartir: