L’Ajuntament ofereix un habitatge a la família desnonada en el barri de Carrús

L’Ajuntament ofereix un habitatge a la família desnonada en el barri de Carrús

“Crec que no cal arribar al llançament, cal evitar càrregues policials i tindre una alternativa per a famílies com aquesta, amb tres menors d’edat”, assenyala l’alcalde

 

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Elx ha oferit un habitatge a la família desnonada d’un pis del carrer Rafael Sánchez Seva, en el barri de Carrús, per manament judicial, segons informa la regidora de l’àrea, Teresa Maciá.

L’oferiment d’aquesta casa, situada en aquest barri i rehabilitada per a situacions d’emergència, s’ha efectuat a través de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH), que és la que manté el contacte amb la família afectada.

En relació amb aquest desnonament, l’alcalde de la ciutat, Carlos González, ha assenyalat que “el Govern Municipal està treballant des del primer dia amb la PAH i els propietaris per a frenar els desnonaments que es produeixen en la ciutat, i en la major part dels casos arribem a temps i s’eviten. En qualsevol cas, en relació amb aquest desnonament, no hi ha hagut suficient informació amb antelació i no s’ha pogut evitar per part de l’Ajuntament. Finalment, hem sabut que s’han produït les circumstàncies que en cap cas han de succeir”.

“Crec que no cal arribar al llançament, cal evitar les càrregues policials i cal tindre una alternativa per a una família amb tres menors d’edat, com és el cas actual, per a evitar aquesta situació, que és un desastre. He parlat amb la directora general d’Habitatge de la Generalitat Valenciana i amb la responsable de Benestar Social de l’Ajuntament d’Elx per a generar una alternativa i evitar la situació de desemparament que la família puga patir”, va assenyalar González.

“Hem de lamentar que s’haja produït aquesta circumstància i hem de canalitzar ràpidament una resposta de les administracions públiques per evitar que aquesta família puga estar sense habitatge”, va precisar l’alcalde.

Compartir: