L’Ajuntament posa a la disposició dels emprenedors una guia que recull totes les ajudes a les quals poden optar a l’hora de posar en marxa el seu negoci

L’Ajuntament posa a la disposició dels emprenedors una guia que recull totes les ajudes a les quals poden optar a l’hora de posar en marxa el seu negoci

El document recull subvencions i programes de suport a emprenedors de totes les administracions

 

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha informat que des de la seua regidoria s’ha elaborat un resum amb les subvencions i línies de finançament a les quals es pot optar a nivell estatal, autonòmic i local a l’hora d’emprendre un negoci.

“Des de fa anys aquesta regidoria treballa intensament per a posar en marxa polítiques de suport als emprenedors com promocionar l’oficina d’atenció a l’emprenedor que es va posar en marxa en la passada legislatura. Una oficina que està dotant d’eines als qui es decideixen a crear un negoci, com les subvencions Elx Emprén, els premis a l’Emprenedor del Mes o el conveni amb JOVEMPA”, ha explicat Héctor Díez, qui ha afegit que “durant aquesta legislatura hem millorat els serveis i hem incrementat les ajudes Elx Emprén, que han passat de 40.000 a 180.000 euros enguany, hem flexibilitzat les bases perquè siguen més accessibles als emprenedors i hui presentem una nova eina molt útil”.

El regidor ha indicat que es tracta d’“una guia de recursos públics per a l’emprenedor, a la qual es pot accedir des de la web elx.es o en aquesta regidoria, i en la qual es recullen en un únic document digital totes les subvencions i programes de suport a emprenedors que hi ha, des de la Unió Europea fins a l’Ajuntament d’Elx, passant pel Govern d’Espanya, per la Generalitat Valenciana o per la Diputació. És a dir, tots els recursos que les administracions posen a la disposició de tots els emprenedors resumides en un únic document molt didàctic i que permet amb molta facilitat informar-se de tots els recursos que té l’emprenedor a l’hora de posar en marxa la seua idea de negoci. Volem continuar sent una administració propera al ciutadà que li ofereix totes les facilitats possibles”.

Aquesta guia s’enviarà per correu a tota la base de dades d’emprenedors amb la qual compta la regidoria i també es penjarà en la secció de Promoció Econòmica de la web elx.es.

Recursos Públics per a Emprenedors

Compartir: