L’Ajuntament presenta el “Buscador de convenis” del Portal de Transparència

L’Ajuntament presenta el “Buscador de convenis” del Portal de Transparència

Els convenis dels anys 2018 i 2017 ja estan publicats en la web de l’Ajuntament

El regidor de Transparència, Felip Sànchez, ha presentat el “Buscador de Convenis”, una eina que es troba dins del portal de Transparència de l’Ajuntament d’Elx i amb la qual la ciutadania pot trobar els diferents convenis que el Consistori ha realitzat.

“Estem pujant els convenis de més recents a més antics i els anys 2018 i 2017 ja estan complets”, ha explicat Sànchez.

Tot el que vulga accedir al cercador ha d’anar a la pàgina web http://transparencia.elche.es, en el buscador posar “convenis”, fer click en “convenis subscrits per l’Ajuntament d’Elx” i aquí apareix el buscador de convenis ordenats per anys.

.

 

Compartir: