L’Ajuntament presenta la XIX Marató de Teatre Amateur 2018

L’Ajuntament presenta la XIX Marató de Teatre Amateur 2018

L’esdeveniment tindrà lloc el 17 de maig a les 21.00 hores, en el Gran Teatre, i s’escenificaran 8 obres teatrals de set minuts de durada cadascuna

Les entrades tenen un cost de 3 euros i la recaptació es destinarà a l’associació Integra-T que treballa amb persones amb discapacitat psíquica

 

La regidora de Joventut, Teresa Maciá, ha presentat l’edició XIX de la Marató de Teatre Amateur, que tindrà lloc el dijous, 17 de maig, a les 21.00 hores i en la qual es representaran huit obres teatrals.

“És una forma que tenim de recolzar als joves il·licitans en la creació i representació de les seues obres de teatre”, ha explicat la regidora de Joventut, qui ha afegit que l’entrada té un cost de 3 euros i que aquesta recaptació es destinarà a l’associació Integra-T.

En ordre d’actuació, els grups que actuaran són:

1. Carafur
2. Proscenic
3. Tarántula
4. Sentido Macbeth
5. Apromig
6. Il·lusió
7. Dreamshow
8. Carafur

Consuelo Pérez, de la Plataforma de Teatre Amateur, ha assenyalat que les obres de teatre no duren més de set minuts. “Aquesta marató serveix perquè els joves s’animen a fer teatre i facen les seues pròpies creacions”, ha assenyalat Consuelo Pérez.
Així mateix, la presidenta de l’associació Integra-T, Mari Carmen Muñoz, ha mostrat el seu agraïment per la recaptació, que es destinarà a poder dur a terme les activitats que des de l’associació realitzen amb les persones amb discapacitat psíquica.

Les entrades poden adquirir-se a través d’Instaticket o a les taquilles del Gran Teatre.

Compartir: