L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb AESEC

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb AESEC

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i el president de l’Associació d’Empreses de Serveis d’Elx i Comarca (AESEC), José Rizo, han signat un conveni pel qual l’Ajuntament col·labora amb l’associació amb 8.000 euros per a la realització de diverses activitats.

“L’Ajuntament d’Elx, a través d’aquesta regidoria, realitza actuacions en favor de les empreses del municipi i, en general, dels diferents sectors econòmics als quals pertanyen, i contribueix d’aquesta forma al desenvolupament econòmic local”, ha destacat Héctor Díez qui ha afegit que en aquesta línia ja s’han signat convenis amb l’Associació Valenciana d’Empresaris del Calçat (AVECAL), l’Associació Espanyola d’empreses de Components adobats i maquinària per al calçat i la marroquineria (AEC) i la Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant (JOVEMPA). Està pròxim el del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) i ara signem amb AESEC, ja que per a l’Ajuntament d’Elx és fonamental comptar amb un teixit empresarial fort perquè contribueix a tindre sectors productius formats, assessorats i, per tant, sectors productius professionalitzats que contribueixen a la creació d’ocupació i riquesa en la nostra ciutat”.

El regidor ha recordat que “aquests convenis serveixen per a estrényer la relació entre l’Administració pública i l’empresa i, per tant, per a consensuar i posar en les seues mans eines útils. Aquest és el cas dels plans de creació d’ocupació a través de dos importants programes com són Elx Emprén i Elx Emplea que han suposat la inversió d’un milió d’euros per a la creació d’ocupació”.

Compartir: