L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació per al Desenvolupament del Camp d’Elx

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació per al Desenvolupament del Camp d’Elx

ADR destinarà els diners concedits per al desenvolupament d’activitats l’objectiu de les quals siga promocionar el Camp d’Elx com a destinació turística, així com els seus productes

 

El regidor de Medi Rural, Antonio García, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació per al Desenvolupament del Camp d’Elx (ADR). La signatura s’ha dut a terme juntament amb el president de l’associació, Pascual Serrano, i l’Ajuntament tornarà a concedir a l’entitat un total de 10.000 euros per al desenvolupament d’activitats l’objectiu de les quals siga promocionar el Camp d’Elx com a destinació turística, així com els seus productes.

Antonio García ha ressaltat la labor que s’està desenvolupant des d’ADR que actualment està present en tots els debats principals de la ciutat. “És un gran paraigua que recull molts dels temes que ens preocupen i en els quals treballem, com per exemple, la capacitat que Elx siga Capital Verda Europea en 2030”, ha ressenyat el regidor, qui ha nomenat algunes de les activitats que organitzen, com la Fireta del Camp d’Elx o el mercat ambulant ecològic.

Pascual Serrano ha agraït que se subscriga el conveni i ha explicat que des d’ADR es treballa perquè es conserve el Camp d’Elx, i que gràcies a aquesta aportació de l’Ajuntament podran continuar desenvolupant la seua labor.

Compartir: