L’equip de govern torna a reunir-se amb els grups polítics per a avançar en el plec de Neteja

L’equip de govern torna a reunir-se amb els grups polítics per a avançar en el plec de Neteja

L’objectiu és tancar abans de les vacances d’agost el nou servei perquè puga eixir a licitació

 

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha anunciat que s’ha celebrat una nova reunió per a avançar el plec de Neteja. “En aquesta ocasió ha sigut la segona de les trobades mantingudes amb la totalitat dels grups polítics amb representació municipal, per a avançar en els treballs de la redacció dels plecs que han de regir la futura contractació del nou servei de neteja i recollida diària. En aquesta reunió, s’ha oferit als grups polítics informació sobre els diferents esborranys del servei, amb la finalitat que aquests grups puguen realitzar les seues aportacions”, ha assenyalat Díez, qui ha afegit que “entenem que aquest és el servei més important que presta l’Ajuntament d’Elx, és la contracta de major valor econòmic i és un servei que transcendirà a diversos equips de govern, pel que el consens entorn d’aquesta contracta és fonamental”.

L’objectiu del regidor de Neteja és tancar abans de les vacances d’agost el nou servei perquè puga eixir a licitació.

Compartir: