L’Hospital General d’Elx comptarà amb cirurgia maxil·lofacial

L’Hospital General d’Elx comptarà amb cirurgia maxil·lofacial

La consellera de Sanitat anuncia la posada en marxa d’aquest servei en la celebració del 40 aniversari del centre sanitari i l’alcalde destaca la rehabilitació integral

Entra en funcionament la nova àrea d’Urgències Pediàtriques amb una inversió de 260.000 euros

L’Hospital General d’Elx comptarà després de l’estiu amb una unitat de cirurgia maxil·lofacial, tal com va anunciar la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, durant la seua visita al centre per a commemorar el 40 aniversari de la seua fundació. Aquesta unitat suposarà una important ampliació de la cartera de serveis que evitarà desplaçaments a altres centres per part dels ciutadans adscrits al centre de salut.

La consellera va estar acompanyada de l’alcalde de la ciutat, Carlos González, del secretari autonòmic de Sanitat, Narcís Vázquez, i del gerent del centre sanitari, Carlos Gosálvez, entre altres autoritats locals i provincials.

L’alcalde va destacar que “hui és un dia molt important per a l’hospital i per a la ciutat perquè celebrem el 40 aniversari d’una institució sanitària que ha sigut clau per a la qualitat de vida i el benestar dels il·licitans. I, a més, ho fem en un moment en el qual la Conselleria, després d’anys d’oblit inversor en la nostra ciutat per part de l’anterior govern del PP, s’ha pres de debò les necessitats de l’hospital i està realitzant una rehabilitació integral amb la inversió de 10 milions d’euros per a la millora de les condicions del servei i per al confort i la qualitat de l’estada dels pacients”.
Així mateix, a partir del 15 de maig, entrarà en funcionament la nova àrea d’Urgències Pediàtriques, que ha suposat una inversió de 260.000 euros. Amb aquesta millora, aquesta zona passa de 185 metres quadrats a 227 i guanya una consulta més, amb el que hi haurà tres en total.

Després de la inauguració oficial, el professor Justo Medrano, que va ser el primer gerent de l’hospital, va impartir la conferència magistral. Posteriorment es va celebrar una xarrada col·loqui sobre experiències de l’hospital a càrrec de diferents àrees i generacions, coordinada pel presentador de l’acte, el periodista Gaspar Maciá.

Els assistents a l’acte també van poder gaudir de la interpretació de diverses peces del Misteri per cantors de la Capella i joves de l’Escolania i, finalment, es va realitzar un reconeixement denominat “40 anys de salut amb nosaltres” en el qual es va retre homenatge a treballadors que segueixen en actiu i que van començar a treballar quan es va inaugurar l’hospital.

Compartir: