Més de 200 funcionaris celebren Santa Rita a Elx

Més de 200 funcionaris celebren Santa Rita a Elx

Més de 200 persones van participar en els jardins de l’hotel Hort del Capellà en el tradicional dinar que organitzen els funcionaris municipals amb motiu de la seua patrona, Santa Rita. Durant la celebració es van lliurar els premis corresponents als diferents concursos i campionats que s’han realitzat durant l’any, com a futbol, ioga, taitxí, voleibol, pàdel, chinchón, escacs o senderisme, en els quals han participat unes 300 persones. També es va realitzar un sorteig de regals consistents en targetes de diferent quantia econòmica aportades per El Corte Inglés, entre aquestes un viatge valorat en mil euros. L’organització dels actes d’enguany va ser a càrrec de la secció d’Obertures i el proper agafarà el testimoni Promoció Econòmica.

Compartir: