Més de 300 creueristes visiten Elx

Més de 300 creueristes visiten Elx

Visitelche ha preparat activitats relacionades amb els oficis tradicionals en l’hort de Sant Plàcid: l’artesania de la palma blanca i una exhibició de l’ofici de palmerer, i han visitat el Parc Municipal, el centre històric i l’hort del Capellà

 

L’organisme autònom de turisme de l’Ajuntament d’Elx, Visitelche, ha rebut a 300 creueristes en el municipi que han decidit visitar Elx atrets pels reclams turístics més populars il·licitans com són el centre històric, el Palmerar i el comerç. Es tracta dels i de les turistes que han arribat al Port d’Alacant amb els creuers MS Seven Seas Explorer, Navigator of the Seas i Jewel of the Seas, amb una capacitat total de 6.000 creueristes.

Visitelche col·labora directament amb els tour operadors que treballen des del Port d’Alacant i el Port de Cartagena per atraure aquests turistes al municipi i aprofitar els ports propers i la gran afluència de visitants que acudeixen des del mar. Per això, Visitelche ha preparat activitats relacionades amb els oficis tradicionals en l’hort de Sant Plàcid: l’artesania de la palma blanca i una exhibició de l’ofici de palmerer, amb una demostració dels principals treballs que es duen a terme en les palmeres per a la seua cura, conservació i producció de dàtils i palmell blanc.

També han pogut gaudir de visites al Parc Municipal, el centre històric i el jardí hort del Capellà, entre altres, on a més han tingut l’oportunitat de degustar productes típics d’Elx.

“La proximitat dels ports marítims i que el nostre municipi no compte amb un ens obliga a Elx a estrényer col·laboracions amb les ciutats veïnes i atraure els màxims turistes al nostre municipi, que ho coneguen i que completen així la seua parada en el Mediterrani”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Mireia Mollà i ha assegurat que “gràcies a la manyaga de les persones que conformen l’equip de Visitelche els visitants es portaran una magnífica experiència d’Elx amb el que esperem que es convertisquen en ambaixadors dels nostres atractius turístics i culturals”.

Compartir: