Miguel Ángel Sánchez Moreau i Eva Sánchez Pastor guanyen el Triatló Internacional d’Elx

Miguel Ángel Sánchez Moreau i Eva Sánchez Pastor guanyen el Triatló Internacional d’Elx

Aquesta prova ha comptat amb la participació d’esportistes amb diversitat funcional amb l’objectiu de fomentar la seua inclusió en el segment de relleus

El terme municipal il·licità ha sigut l’extraordinari marc en el qual s’ha disputat el Triatló Internacional d’Elx, una prova que ha comptat amb 200 inscrits i 236 relleus.

Les condicions meteorològiques han sigut òptimes per a la disputa d’aquesta prova que ha comptat, a més, amb la participació d’esportistes amb diversitat funcional, amb l’objectiu de fomentar la seua inclusió en el segment de relleus. Així cal destacar la participació del nadador il·licità Luis Paredes.

L’eixida ha tingut lloc en la platja d’Arenals del Sol i l’arribada ha sigut en el passeig de l’Estació, després de travessar les pedanies d’Arenals, els Bassars, la Vallverda o Perleta (entre altres) i pel nucli antic de la ciutat.

Després de finalitzar la prova, el regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha lliurat els premis als vencedors.

En categoria masculina el guanyador ha sigut Miguel Ángel Sánchez Moreau, seguit d’Alejandro Torres Ferragud i d’Arturo Lucas Ruiz. En xiques, la vencedora ha sigut Eva Sánchez Pastor seguida de Belén García Coronado i de María López Martínez.

Es pot estacar la gran labor realitzada pels agents de la Policia Local així com per prop de 200 voluntaris que han permés que les incidències en la prova hagen sigut mínimes malgrat la seua complexitat.

Compartir: