Presentació del llibre “Riegos de Levante” en el Saló de Plens

Presentació del llibre “Riegos de Levante” en el Saló de Plens

El llibre tracta sobre la revolució que va significar la introducció de l’energia elèctrica en les llars i en l’economia

 

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx va acollir la presentació del llibre Riegos de Levante, escrit per Martín Sevilla Jiménez. L’acte va ser presentat per l’alcalde de la ciutat, Carlos González i el regidor de Medi Rural, Antonio García; el president dels regants del marge dret del Segura, José Antonio Andújar; el president de Regs de Llevant, Javier Berenguer; i pel mateix autor del llibre.

“En aquesta obra, Martín Sevilla ha volgut acostar-nos a la història de la companyia Regs de Llevant SA, una història que va començar fa 100 anys, el 5 de juny de 1918, i que té una relació molt estreta i molt important amb Elx i amb altres poblacions veïnes”, ha assenyalat l’alcalde en la seua intervenció.

El llibre tracta sobre la revolució que va significar la introducció de l’energia elèctrica en les llars i en l’economia, ja que va donar a l’empresa unes característiques singulars que no van poder eludir la formació dels monopolis de les empreses elèctriques en els anys 50.

Martín Sevilla és catedràtic de Política Econòmica de la Universitat d’Alacant des de 1989 i doctor en Economia per la Universitat de València el 1981. Ha sigut conseller de la CAM i ha exercit diverses responsabilitats públiques en l’Ajuntament d’Elx i en la Generalitat Valenciana. Entre la seua producció destaquen diverses publicacions sobre problemes econòmics.

Compartir: