Prop de 150 persones participen en la marxa del Dia de l’Accessibilitat

Prop de 150 persones participen en la marxa del Dia de l’Accessibilitat

Al voltant de 150 persones van participar en la marxa que es va realitzar amb motiu del Dia de l’Accessibilitat i que va començar des del Centre de Congressos fins a la plaça de Santa Isabel. L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han participat en aquesta marxa, que vol reivindicar la importància que té el fet que els comerços i negocis d’Elx siguen accessibles per a tots els ciutadans.

Així mateix, s’han repartit pels negocis del centre tríptics amb consells perquè siguen accessibles. La marxa ha sigut organitzada per Sense Límits i ANOA-ELX (associació de famílies amb persones discapacitades psíquiques d’Elx).

 

Compartir: