Raúl Guevara bat el rècord i Jessica Guerrero guanya en categoria femenina del Cross de Carrús

Raúl Guevara bat el rècord i Jessica Guerrero guanya en categoria femenina del Cross de Carrús

La XXXIII edició d’aquesta clàssica prova de 10 quilòmetres va comptar amb la participació de prop de 500 atletes

 

Raúl Guevara Castelar, del Club Atletisme Mandarache, ha batut el rècord del Cross de Carrús en recórrer els 10 quilòmetres del circuit en un temps de 31 minuts i 46 segons. El millor temps de la prova fins hui va ser registrat en 2015 per Jaime Tarí. En segon lloc va entrar Francisco Maciá, de Fran‘s Runners, amb 32:37; i el tercer lloc va ser per a Cristian Fernández, del C.A. Elx Runners, amb 34:12.

Pel que fa a les dones, el primer lloc va ser para Jessica Guerrero, del RCTRI, amb un temps de 39 minuts i 54 segons. En segon lloc va entrar en meta Sara Moya, del Seler Univest Triatló Team, amb un registre de 41:45; i en tercer lloc ha sigut per a Miriam Durá, del Triatló Rias Baixas, amb 41:47.

La carrera va comptar amb la participació de prop de 500 atletes, entre els quals es trobava l’alcalde d’Elx, Carlos González. El tret de sortida va ser efectuat a les 9.30 h pel regidor d’Esports, Jesús Pareja, que també va lliurar els premis.

Aquesta prova esportiva, organitzada per associacions de veïns del barri, ja ha aconseguit la seua XXXIII edició. La sortida i la meta es van establir al parc Primer de Maig i el recorregut va discórrer pels carrers de la zona i el vessant del riu. Tant l’alcalde com el regidor han destacat la bona organització d’aquest esdeveniment, una cita clàssica al calendari esportiu.

El lliurament de premis va reunir a un nombrós públic i va resultar molt emotiva perquè el comité organitzador va decidir distingir per les seues qualitats humanes, el seu esperit de superació i les respectives trajectòries els esportistes discapacitats Alejandro Lucena Muñoz, Francisco José Lozano i Luis Marco Parets, els quals han collit importants èxits en les seues diferents especialitats.

Especialment aplaudida va ser la petició de mà, per sorpresa, d’Adrián a Noelia amb la cançó “Quiero casarme contigo” com a fons musical. La núvia va ser obsequiada amb el primer dorsal per a la IV edició de la Carrera de la Dama, que se celebrarà al març del pròxim any.

L’organització del cros, a més dels premis de les diferents categories, entre aquestes les infantils, va lliurar diverses plaques de reconeixements a persones i entitats.

Compartir: