Recepció al Club Esportiu Algar en el Saló de Plens

Recepció al Club Esportiu Algar en el Saló de Plens

El club ha aconseguit quatre medalles d’or, dos de plata, tres de bronze i un quart lloc en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica per a persones amb discapacitat intel·lectual

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, el regidor d’Esports, Jesús Pareja, i la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han rebut en el Saló de Plens de l’Ajuntament els membres del Club Esportiu Algar i el seu equip tècnic com a reconeixement pels èxits esportius aconseguits.

El Club Esportiu Algar ha tornat a arrasar en el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica per a persones amb discapacitat intel·lectual que es va celebrar a la Corunya a mitjan passat mes d’abril, on van aconseguir quatre medalles d’or, dos de plata, tres de bronze i un quart lloc.

A més de felicitar-los pels seus èxits, tant l’alcalde com el regidor els van animar a continuar treballant com ho han fet fins ara i els han entregat un obsequi en nom de l’Ajuntament i diplomes acreditatius.

Compartir: