Talls de carrer o limitació d’estacionament previstos per a aquests pròxims dies

Talls de carrer o limitació d’estacionament previstos per a aquests pròxims dies

Esdevinements:

# Concentració (suport llibertat d’expressió ).
📆 24 de maig.
 20.00 hores.
📍Plaça de Baix.
🚫 Des de les 18.00 fins a les 21.30 hores en la plaça de Baix.

# II Street Foods Trucks.
📆 25 al 27 de maig.
 divendres, de 18.00 a 24.00 hores; dissabte, de 10.00 a 24.00 hores; diumenge, de 12.00 a 22.00 hores.
📍Passeig de l’Estació.
🚫 Estacionament del pàrquing en superfície de Candalix (30 places) des de les 17.00 hores del dijous 24 de maig fins a les 12.00 hores del dilluns 28 de maig.
🚫 Reservar estacionament en Candalix, darrere de les piscines del Parc Esportiu i en el c/ Pizarro, façana del Parc Esportiu.
⛔️ Tall del trànsit rodat cap al passeig de l’Estació des de les 18.00 hores del dijous 24 de maig fins a les 12.00 hores del dilluns 28 de maig.

# Concentració (pensions).
📆 26 de maig.
 12.00 hores.
📍Plaça Baix.

# Solemne processó.
📆 26 de maig.
 19.00 a 20.15 hores.
📍Itinerari: Salvador, Solars, Sant Miquel, Carmelites, Desemparats, plaça Baix, Corredora, Empedrat, Hospital, Salvador a parroquia del Salvador.
🚫 Des de les 15.00 hores en tot el recorregut.
⛔️ Cap a l’itinerari.

# Trotada Crevillent-Platja del Pinet.
📆 27 de maig.
 8.30 hores.
📍Itinerari: carretera de Dolors a l’altura del Progrés, elevació Silvaes, encreuament Serra del Molar i encreuament carretera de la Marina.

# Cercaviles, tallers…
📆 27 de maig.
 15.45 hores.
📍 Itinerari: Transformador, Sant Andreu, passeig del Progrés, Jardí de la Torre del Gall, on es duran a terme activitats.
⛔️ Cap a l’itinerari.

# Cross de Carrús.
📆 27 de maig.
 09.30 hores.
📍Itinerari: Francisco Tomás y Valiente, Victoria Kent, Clara Campoamor, av. de la Llibertat, Jardí de la Memòria, Bigastre, plaça de Benejúzar, Bigastre, plaça d’Almoradí, Emilio Hernández Selva, Juan Díez Martínez, av. Corts Valencianes, Mestre Melchor Botella, Victoria Kent, Grao, Ferriol, vessant del riu Vinalopó, pasarel·la pont del ferrocarril, travessia Vinalopó, Clara Campoamor, Victoria Kent, Francisco Tomás y Valiente.
🚫 Des de les 15.00 hores del 26 de maig en Ausias March (entre Gaspar Quiles Pascual i Francisco Tomás y Valiente)
🚫 Des de les 07.00 hores del 27 de maig en Francisco Tomás y Valiente ( entre Ausiàs March i germans Navarro Caracena); av. de la Llibertat (accés Jardí de la Memòria); Corts Valencianes (entre Juan Díez Martínez i travessia Manuel Campello Ruíz); Mestre Melcior Botella (entre Antonio García Cayuelas i germans Navarro Caracena); Travessia del Vinalopó (ambdos costats).
⛔️ Cap al recorregut a les 9.15 hores, aproximadament.
Després de la prova es realitzaran les carreres infantils al voltant del parc 1 de Maig (3 voltes).
 https://crossdecarrus.es/

<<FESTES SANT ANTONI DE PÀDUA>>
 Del 25 de maig al 17 de juny, barraques veïnals.

# Romeria Sant Antoni de Pàdua.
📆 27 de maig.
 8.30 hores i 18.00 hores.
📍 Itinerari anada: eixida: església, av. Sant Antoni de Pàdua, Llenya, Europa, Terme, camí Fondo de l’Ermita, travessia del Sempero, camí de la Regalíssia, escoles de Daimés (junt al riu Vinalopó).
📍 Itinerari tornada: camí de la Regalíssia, Restaurant Nugolat (on es realitzarà una parada), camí del Canal, Europa, Llenya, av. Sant Antoni de Pàdua a església.
🚫 Des de les 07.00 hores, en Sant Antoni de Pàdua (des de l’encreuament c/ Progrés fins a c/ Llenya) i c/ Llenya (entre Sant Antoni de Pàdua i c/ Europa).
⛔️ Cap a l’itinerari

Rep informació A L’INSTANT amb Telegram i consulta els esdeveniments previstos. Més informació: https://t.me/policiaelche

Compartir: