Torna la campanya municipal “50 anys junts ‘Bodes d’Or’”

Torna la campanya municipal “50 anys junts ‘Bodes d’Or’”

Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre en les oficines municipals d’atenció al ciutadà (OMAC) o a través dels educadors de les pedanies

 

El regidor de Majors, Carlos Sánchez, ha informat sobre la campanya municipal “50 anys junts ‘Bodes d’Or’”, que es tornarà a realitzar enguany a l’octubre. “En principi l’acte es durà a terme en el Centre de Congressos, però depenent dels participants pot ser que ho fem en una altra ubicació”, ha explicat el regidor de Majors.

Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre en les oficines municipals d’atenció al ciutadà (OMAC) o a través dels educadors de les pedanies. “Se’ls demanarà certa documentació i dades personals per a poder fer un acte molt més personalitzat”, ha explicat Sánchez, qui ha afegit que hi haurà sorpreses i que per a participar no és necessari que la parella complisca exactament 50 anys de matrimoni.

Compartir: