Tour operadors de Sant Petersburg visiten Elx

Tour operadors de Sant Petersburg visiten Elx

L’objectiu és donar a conéixer al mercat rus diferents destinacions de la Costa Blanca, els seus centres urbans, platges, allotjaments amb encant i altres recursos turístics

El municipi il·licità va rebre a un grup de huit agents russos del touroperador Good Time Travel Sankt de Sant Petersburg, acció emmarcada en un fam trip (viatge de familiarització) organitzat pel receptiu Sud Travels amb seu en la nostra província i per Visitelche, a més de la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Blanca.

Aquest viatge de familiarització organitzat per al mercat rus té com a objectiu principal donar a conéixer diferents destinacions de la Costa Blanca, els seus centres urbans, platges, allotjaments amb encant i altres recursos turístics, pels quals han mostrat especial interés per als seus clients en aquest país emissor.

“Durant la seua visita a Elx, els assistents van poder gaudir de diversos horts i activitats dins del Palmerar històric, del centre urbà i alguns dels establiments més significatius de la planta hotelera de la ciutat. També van tindre temps per a visitar la zona comercial de la ciutat i les botigues de calçat més turístiques, a causa que les compres són per a aquest mercat una de les motivacions més importants a l’hora de triar els seus viatges”, ha explicat la responsable de Turisme i Platges, Mireia Mollà, “una acció que se suma a les desenvolupades per Visitelche en matèria de turisme familiar i city break”, ha apuntat la regidora.

La Costa Blanca és una de les destinacions d’Espanya que més ha augmentat en arribades de turistes russos en els últims anys, per darrere de Barcelona, en part, gràcies a la forta aposta en promoció que estan duent a terme molts municipis de la Costa Blanca per al mercat rus i també a l’obertura de noves línies aèries que connecten el nostre aeroport internacional amb diverses ciutats dels països de l’Est.

Compartir: