Trasllat d’un veí moments abans d’entrar en parada cardíaca

Trasllat d’un veí moments abans d’entrar en parada cardíaca

El propi afectat va requerir assistència en sentir que s’ofegava, la patrulla va decidir el seu trasllat urgent al centre de salut on va entrar en parada cardiorrespiratòria.

El personal del centre d’Altabix el va assistir amb el desfibril·lador, es va  requerir un SAMU per al seu trasllat a l’Hospital General.

El dia 5 de maig al voltant de les 23.20 h la Sala d’Operacions de la Policia Local va comissionar una patrulla al carrer Fra Pere Balaguer davant la petició d’auxili d’un home des del balcó de la seua casa.

A l’arribada dels agents de la Brigada Nocturna el propi afectat, de 66 anys, els va constrényer davant la dificultat creixent per a respirar. En un estat de visible nerviosisme, els agents li van subministrar oxigen i davant una pèrdua de consciència momentània van optar per traslladar-lo d’urgència al Centre de Salut d’Altabix.

A la seua arribada a la porta de les instal·lacions l’afectat va entrar en parada cardiorespiratòria, per la qual cosa l’equip mèdic degué utilitzar un desfibril·lador i requerir el trasllat urgent d’un SAMU a l’Hospital General.

Segons es va indicar als agents, el fet d’haver haver romàs en el domicili haguera suposat un alt risc per a l’implicat. En les hores següents es va confirmar que el pacient es trobava estable dins de la gravetat.

Compartir: