Visita a la seu d’Integra-T en la jornada de portes obertes

Visita a la seu d’Integra-T en la jornada de portes obertes

Durant les jornades s’han organitzat tallers de ràdio i de marcapàgines i jocs esportius de futbol i bàsquet

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han visitat la seu d’Integra-T amb motiu de la jornada de portes obertes que ha organitzat l’Associació de Discapacitats Psíquics Límit i Lleuger d’Elx.

“La jornada de portes obertes és molt important per a Integra-T perquè és una jornada de convivència en la qual la ciutadania pot conéixer la labor que es fa des de l’associació”, ha explicat l’alcalde.

Durant les jornades s’han organitzat diversos tallers, com un de ràdio o de marcapàgines. També s’han realitzat jocs esportius com futbol o bàsquet

.

Compartir: