Visitelche acull la visita de 200 participants del XIV Congrés Nacional de Comunitats de Regants d’Espanya

Visitelche acull la visita de 200 participants del XIV Congrés Nacional de Comunitats de Regants d’Espanya

Se’ls han mostrat els recursos turístics i patrimonials de la ciutat i els tres béns inscrits en les diferents categories de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO

Un grup de 200 persones han visitat Elx amb motiu de la celebració del XIV Congrés Nacional de Comunitats de Regants d’Espanya, que se celebra a Torrevella, del 14 al 18 de maig, organitzat per la Comunitat de Regants Regs de Llevant Marge Dret del Riu Segura i FENACORE (Federació Nacional de Comunitats de Regants d’Espanya).

Al llarg del matí, han visitat el Museu de Pusol, el Museu de la Festa, el centre històric d’Elx i l’Hort de Sant Plàcid, amb una demostració de l’ofici de palmerer i la visita al taller d’artesania de la palma blanca.

Visitelche s’ha encarregat de la coordinació de la visita a la ciutat, en la qual se’ls han mostrat els recursos turístics i patrimonials, atés l’interés de l’organització del congrés en el fet que visitaren i conegueren de primera mà la nostra ciutat, així com els tres béns inscrits en les diferents categories de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Compartir: