Visitelche acull un viatge de premsa per promocionar l’oferta turística il·licitana en el mercat emissor francés

Visitelche acull un viatge de premsa per promocionar l’oferta turística il·licitana en el mercat emissor francés

La companyia aèria Transavia acaba d’inaugurar una connexió entre París (Orly Sud) i l’Aeroport d’Alacant-Elx

Visitelche, en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme de París i el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, ha organitzat un viatge de premsa (press trip) amb mitjans de comunicació francesos en el qual han participat quatre periodistes franceses i dos representants de la companyia aèria Transavia que acaba d’inaugurar una connexió entre París (Orly Sud) i l’Aeroport d’Alacant-Elx.

Les periodistes han visitat Elx amb l’objectiu de conéixer de primera mà el Palmerar i els seus recursos més destacats, així com el conjunt de l’oferta turística de la ciutat. Les persones assistents han pogut visitar el Museu del Palmerar i el jardí Hort del Capellà, a més de gaudir de l’oferta gastronòmica i shopping que oferix la nostra destinació.

Entre els mitjans de comunicació participants en el press trip francés es troben: Li Journal donis Femmes (revista femenina d’alta gamma), Paulette (revista femenina de moda, turisme i tendències), Easy Voyage (comparador de viatges en línia, consells pràctics per a les persones que viatgen) i Voyager Magazine (blog dedicat a l’actualitat de viatges i turisme). A més, dos representants de la companyia aèria Transavia de l’àrea de comunicació i màrqueting, van acompanyar a les periodistes franceses durant la visita, així com un representant de l’Oficina Espanyola de Turisme a París.

“Aquestes trobades són essencials amb el país veí que nodrix d’un gran percentatge de turistes el nostre municipi. Els mitjans de comunicació francesos han recollit tota la informació sobre els atractius il·licitans per oferir-la-hi al públic francés com a millors coneixedors del que demanden els seus ciutadans”, ha assenyalat la regidora de Turisme i Platges, Mireia Mollà.

Compartir: