Visitelche presenta la seua oferta turística en el Saló Expovacaciones de Bilbao

Visitelche presenta la seua oferta turística en el Saló Expovacaciones de Bilbao

Expovacaciones és un bon aparador per a donar a conéixer el nostre producte turístic al País Basc, a més de celebrar-se en un període favorable per a la planificació i reserva de les destinacions de les vacances i temps d’oci

Visitelche va participar al costat de Costa Blanca en l’edició d’Expovacaciones 2018 que es va celebrar en la ciutat de Bilbao, del 4 al 6 de maig, i en la qual es va presentar l’oferta turística de la ciutat d’Elx al mercat basc per a consolidar l’increment registrat per aquest emissor. El certamen es dirigeix principalment al consumidor final, però també als professionals del sector turístic.

Expovacaciones és considerat com el principal saló turístic de quants es desenvolupen al País Basc i s’erigeix com una de les fires a Espanya amb una major afluència de públic després de rebre en la seua última edició al voltant de 75.000 persones, per la qual cosa des de fa més de 30 anys es constitueix com una cita ineludible per al món del turisme i una aposta segura per a qui desitge conéixer de primera mà les últimes propostes en destinacions i serveis per a l’oci i el temps lliure.

Visitelche va participar en aquesta nova edició sota el paraigua de l’Agència Valenciana del Turisme mostrant la seua oferta turística cultural, congressual i incentius, de turisme actiu i d’oci. Expovacaciones és un bon aparador per a donar a conéixer el nostre producte turístic al País Basc, a més de celebrar-se en un període favorable per a la planificació i reserva de les destinacions de les vacances i temps d’oci.

L’aeroport d’Alacant – Elx està connectat amb el de Bilbao – Sondika a través de les companyies Ibèria (Air Nostrum), Air Europa i Vueling.

El mercat basc és un dels més importants per a la Costa Blanca, i representa un dels mercats amb més nivell de fidelització. En 2017, 1.856 bascos van visitar l’Oficina de Turisme d’Elx, representant un 2,1 % del total de visitants a la nostra ciutat.

Compartir: