XXVI Certamen Escolar de Narrativa Curta en Valencià “Ajuntament d’Elx” 2018

XXVI Certamen Escolar de Narrativa Curta en Valencià “Ajuntament d’Elx” 2018

AVIVA Elx (Oficina Municipal de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Elx) informa que, una vegada finalitzat el període de presentació d’originals al XXVI Certamen Escolar de Narrativa Curta en Valencià “Ajuntament d’Elx” en què han participat els centres escolars, s’hi han presentat un total de 697 originals, i que estan distribuïts de la següent manera:

A la Secció A, corresponent al 2n Cicle de Primària, ho han fet 145 originals.

A la Secció B, corresponent al 3r Cicle de Primària, ho han fet 233 originals.

A la Secció C, corresponent al 1r Cicle d’ESO, ho han fet 183 originals.

A la Secció D, corresponent al 2n Cicle d’ESO, ho han fet 136 originals.

L’acte del lliurament dels premis d’aquest certamen tindrà lloc el proper dia 31 de maig, dijous, a les 18.00 hores, al Gran Teatre d’Elx, al qual queden convidats tots/es els/les participants, així com els/les familiars, el professorat i la direcció dels centres escolars que hi han participat.

Compartir: