Arrendador detingut després de tancar-se en l’habitatge i treure les pertinences d’una família

Arrendador detingut després de tancar-se en l’habitatge i treure les pertinences d’una família

El propietari de l’habitatge es va tancar a l’interior després de treure els estris dels inquilins al replà de la finca

La violació de domicili i el estat de salut del detingut van determinar l’entrada per una de les finestres de l’immoble per garantir la seua integritat

El dia 31 de maig a les 20.30 h la Sala d’Operacions de Policia Local va rebre una telefonada per part dels afectats, els quals amb contracte d’arrendament en vigor havien trobat els seus estris en el replà de l’escala i al propietari de l’habitatge tancat en el seu interior.

La parella, amb un bebé de 9 mesos, va reaccionar requerint la presència policial davant aquesta violació de domicili i posant en antecedents els agents. Pel que sembla, per motius personals, l’arrendador venia insistint i coaccionant-los per abandonar la casa en les últimes setmanes, pel que sembla per no disposar de domicili propi en aquest moment. La patrulla va tractar d’entaular conversa amb l’implicat, que s’acostava a la porta, l’empenyia i fins i tot gratava, però no responia i bloquejava la porta des de dins. Es va arribar a intentar intervenir mitjançant la presència d’un familiar, sense resultat, però es va informar els actuants sobre una malaltia respiratòria.

Parant esment sobre aquest fet, les UTE (Unitats Territorials) en el servei van poder comprovar la respiració alterada i intermitent, existint un possible risc per a la seua integritat física. Mitjançant una dotació de Bombers, es va accedir a través d’una finestra, la patrulla va trobar l’implicat dempeus amb un ganivet al costat de la porta. En veure’ls es va refugiar al bany, va ser  detingut sense que aquesta persona mostrés signes de cap resistència, malgrat l’escena prèvia. Previ pas per centre mèdic, va ser traslladat a dependències policials.

Compartir: