Clausurats els Jocs Escolars Municipals a Elx

Clausurats els Jocs Escolars Municipals a Elx

 

 

 

El camp de rugbi Amorós Palao, de la Ciutat Esportiva d’Elx, ha sigut escenari de l’acte de clausura dels Jocs Escolars Municipals del curs 2017-2018, en els quals han participat prop de 5.000 estudiants d’entre 6 i 18 anys

 

 

Els trofeus han sigut lliurats per l’alcalde il·licità, Carlos González, i el regidor de Sanitat, Carlos Sánchez. La clausura d’aquests jocs, que s’inicien al novembre amb les competicions d’atletisme i acaben aquest mes, ha reunit nombrosos escolars i els seus pares en un acte lúdic que ha comptat amb inflables i repartiment d’orxata.

Els Jocs Escolars abasten gairebé totes les especialitats esportives, des de futbol i atletisme fins a judo o bàsquet, i es disputen al llarg de 40 jornades.

Compartir: