Comerç presenta el programa d’activitats de l’esdeveniment Elx Tendències: mercat de l’art i l’oci

Comerç presenta el programa d’activitats de l’esdeveniment Elx Tendències: mercat de l’art i l’oci

Des de l’àrea municipal de Promoció Econòmica, en el marc del projecte de promoció i dinamització del comerç local, es va posar en marxa la iniciativa “ElxTendències 2018”, com a fil conductor de la celebració de diversos esdeveniments consistents en Mercats Temàtics en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx.

El primer d’ells, realitzat al març amb enorme èxit d’acollida va ser el de TENDÈNCIES DE MODA I BELLESA, per la qual cosa s’ha decidit repetir el format, consistent en un espai d’exposició i venda de diferents comerços i serveis locals, acompanyat d’una extensa i variada programació d’activitats.

Els establiments del sector de l’ART I OCI que disposaran del seu propi estand en la Sala d’Exposicions són:

 1. Dolça World
 2. Escola de ball Estilos Unidos
 3. Game-Art
 4. Homelands
 5. Peque Tribu
 6. Sweet Nathalie
 7. Pintor Poveda
 8. Patricia Carrión Escola de Pintura
 9. Visanz Decoració
 10. Talleralia Ciència Divertida
 11. Blackmoon Scape
 12. Alex’s Bow Ties
 13. Peñalver Art Floral
 14. Indiana Bill
 15. Andrés artista gràfic
 16. Kids & Us
 17. Decoracions Aldeguer
 18. Duldi
 19. Associació de Belles Arts
 20. Art Alcayata
 21. El Rastre Retrovintage d’Elx
 22. Rey Piña
 23. Llibreria Séneca
 24. Maybellene Tatto Shop
 25. Pauni Creativa

Durant els dos dies de duració de l’esdeveniment es podrà trobar des d’obres plàstiques, articles de decoració, manualitats artístiques, llibres, jocs, moda artesanal, curiositats, serveis d’oci infantil (organització de festes, tallers, espectacles, etc.), fins a un tatuador que realitzarà el seu treball en directe.

Així mateix, des de la vesprada del divendres i durant tota la jornada del dissabte es desenvoluparà una àmplia programació d’activitats lúdiques, amb la finalitat de fer-lo més atractiu al públic visitant, especialment dirigida al públic jove, infantil i familiar.

L’obertura del Mercat d’Art i Oci Elx Tendències serà el divendres 22 de juny a les 11 h, després de la qual tindrà lloc a les 12 h una ponència de Pilar Sánchez, amb motiu del 55 aniversari de la seua emblemàtica Escola de Dansa, i a continuació,  l’organització del Festival Independent de Cine d’Elx,  esdeveniment cultural de màxima importància i arrelament en la nostra ciutat oferiran una xarrada en la qual parlaran de les novetats d’aquesta edició, que és ja la número 41.

Les activitats dissenyades inclouen espectacles, tallers infantils de cuina, decoració de galletes, manualitats, pintura, així com també per a adults de jocs de taula, art floral, videojocs i robòtica… una Scape Room que estarà funcionant durant tota la jornada i animació en la plaça amb classes pràctiques de Salsa i Bachata, contacontes i l’activitat de la pintora Dolça Quesada amb Marisela: CONTE CONTAT, CONTE PINTAT.

L’entrada a l’esdeveniment és lliure, però per a poder disfrutar de totes les activitats és necessari inscriure-s’hi, fins a completar l’aforament màxim en cada una d’elles:

http://www.elchefollowers.es/es/elx-tendencies

TOTA LA INFORMACIÓ:

http://www.elchefollowers.es/es/del-arte-y-ocio

 

ÚLTIM DISSABTE DIVERTIT EN EL CENTRE, DIA 16

 Recordem que el pròxim dissabte tindrà lloc en La Glorieta, la celebració de l’últim “dissabte divertit” de la temporada, que serà especial, de forma que es tanque de forma brillant aquesta edició del projecte que s’ha estat desenvolupant amb gran èxit d’acollida des del passat mes d’abril.

En aquesta ocasió, i com a benvinguda de l’estiu, els comerços que es reuniran en la popup store, entre 22 i 25, obsequiaran els seus clients amb un test de palmereta, i tematitzaran els seus llocs de blanc i verd, aportant cada un d’ells un regal que se sortejarà entre els assistents a migdia.

De 12 a 16 h tindrà lloc la repetició de la gala EMYC Talent Festival, dirigit per Manuel Ramos, i en la qual intervindran 15 artistes, els millors de la nostra comarca, en un gran show musical (que se celebra la nit del divendres en el Gran Teatre).

Per altra part, la barra de begudes i vermut artesanal romandrà fins a la vesprada, perquè el restaurant Matola hi col·labora oferint tapes de paella i crosta a preu únic de 2 euros, així com coques i altres productes degustació.

A les 18.00 h tindrà lloc l’activitat d’AHORATECUENTO TEATRO “Rolly Polly” dirigida als més menuts/menudes.

 

Compartir: