Esports posa a punt les instal·lacions esportives del Pla

Esports posa a punt les instal·lacions esportives del Pla

 

El regidor de l’àrea, Jesús Pareja, ha explicat que entre altres accions s’han renovat les pistes de bàsquet, les vidrieres i s’està treballant perquè les piscines estiguen llistes de cara a l’estiu

 

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha visitat el poliesportiu del Pla, on s’estan portant actuacions de millora. “En la part exterior es pot comprovar la rehabilitació de les cinc pistes de bàsquet perquè la gent puga practicar esport en les millors condicions possibles”, ha explicat Pareja, qui ha afegit que també es rehabilitaran les pistes de futbol.

Així mateix, segons ha informat el regidor d’Esports, “hem renovat també les vidrieres de tota la instal·lació, que era necessari i que calia millorar”. Poden veure que estem treballant per a la posada a punt de les piscines del conjunt de la ciutat i entre aquestes està la del Pla. Estem treballant reparant perquè no hi haja cap pèrdua d’aigua i també estem fent una renovació del gresite de la piscina, ha explicat Jesús Pareja.

El regidor d’Esports ha informat que les actuacions entren dins del programa de rehabilitació del conjunt d’instal·lacions esportives que es duen a terme des de la regidoria des de fa dos anys.

A més, Pareja ha anunciat que en l’exterior del poliesportiu és imminent la instal·lació de tres pistes de petanca. “Ho van sol·licitar els veïns i és un complement més per al poliesportiu. A més, van a ser pistes millors que les que ja existeixen“, ha conclòs l’edil d’Esports.

Compartir: