Detectada falsificació de permís de conducció paraguaià

Detectada falsificació de permís de conducció paraguaià

El conductor va ser sotmés a la prova d’alcoholèmia en observar una possible influència en la seua conducció que va derivar en l’exhibició d’un permís de conducció paraguaià

El peritatge efectuat per un agent especialitzat en documentoscòpia va revelar la manipulació del suport, pertanyent a un altre titular

El dia 3 de juny a les 1.30 h van observar un vehicle que iniciava la marxa a trompades des del voral en els voltants del camí de les Pedreres.

En donar-li l’alt van poder observar una clara influència per consum de begudes alcohòliques, per la qual cosa va ser sotmés a la prova de detecció. Derivada d’aquesta gestió li va ser requerit el permís de conducció , el qual va ser d’origen paraguaià, la patrulla actuant va detectar una possible variació en les mesures de seguretat per a aquest tipus de permisos.

Va ser requerit un dels experts en documentoscòpia de la Policia Local i aquest va indicar que existia una impressió inusual, cosa que va confirmar la manipulació. Com es va poder comprovar, el nombre de suport pertanyia a un altre titular de la mateixa nacionalitat, la foto de la qual i dades havien estat possiblement gratats i substituïts per una làmina amb les noves dades. Preguntat l’implicat per aquest fet, va indicar que ho havia demanat al seu país des d’on se li havia remés la falsificació.

El detingut va ser traslladat a dependències policials, afegint-se una possible estada irregular al país.

Compartir: