Dia del Veí

Dia del Veí

L’alcalde d’Elx, Carlos González i el regidor de Participació, Felip Sànchez, juntament amb membres de l’equip de govern han acudit aquest matí al Jardí d’Andalusia, on s’ha celebrat el Dia del Veí, un acte organitzat per l’Associació de Veïns El Toscar i carrers adjacents.

 

L’alcalde s’ha passejat pel jardí, on els veïns mostraven les activitats i manualitats que realitzen al llarg de l’any en l’Associació. Aquest esdeveniment fa més de dues dècades que s’hi realitza i té com a objecte afavorir la convivència veïnal i traure al carrer tots els treballs que es duen a terme en el Centre Social Polivalent de Carrús.

Els veïns han repartit esmorzar als assistents i també s’han programat diverses activitats tant per als majors com per als xicotets i xicotetes. Hi havia jocs infantils, pintacares i contacontes.

Compartir: