L’alcalde assisteix a la clausura de curs de l’aula d’autisme del CEIP Jorge Guillén

L’alcalde assisteix a la clausura de curs de l’aula d’autisme del CEIP Jorge Guillén

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i les regidores d’Educació, Patricia Maciá, i de Benestar Social i Joventut, Tere Maciá, han assistit aquest matí a la clausura del curs de l’Aula d’Autisme del Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària Jorge Guillén.

L’acte s’ha desenvolupat a l’Aula de Teatre del centre amb la presència de mig centenar de pares, mares i familiars dels 12 alumnes que durant el curs escolar han assistit a l’Aula Permanent d’Autisme.

Després de la benvinguda a les famílies, els xiquets van interpretar l’obra “Un dia a París”, treballada durant el curs. Els assistents també van poder gaudir de la presentació d’un videoclip, entre altres activitats. Els estudiants van rebre sengles obsequis per la seua dedicació i treball durant el curs.

L’alcalde i les regidores també van visitar el centre en companyia del seu director, Inocente González, i d’altres representants d’aquest, interessant-se per la situació de les instal·lacions i per les activitats que es realitzen.

 

Compartir: