L’alcalde confia que el segon bloc de Sant Antoni estiga finalitzat a la fi d’any

L’alcalde confia que el segon bloc de Sant Antoni estiga finalitzat a la fi d’any

Carlos González ha visitat les obres d’aquest edifici que consta de 120 habitatges i 88 places de garatge. L’objectiu de l’Ajuntament és licitar les obres del tercer bloc aquest mateix any

L’alcalde, Carlos González, el regidor d’Urbanisme, José Manuel Sánchez i el gerent de Pimesa, Antonio Martínez, han visitat aquest matí les obres del segon bloc del barri de Sant Antoni, que s’espera que estiga finalitzat a la fi del present any amb la finalitat de començar al més aviat possible la comercialització dels pisos i el lliurament de claus. “Una actuació enormement important que representa una gran inversió municipal i suposa un avanç substancial en l’objectiu de la regeneració d’aquest barri”, ha declarat l’alcalde.

“En l’actualitat, i dins de programa de regeneració urbana del barri de Sant Antoni, estem actuant sobre el segon dels blocs que comporta la construcció de 120 habitatges i 88 places de garatge. Dins dels habitatges hi ha dues tipologies: habitatges de 40 metres i habitatges de 60 metres, quatre d’aquestes adaptades”, ha explicat l’alcalde qui ha afegit que “en aquests moments estem al voltant del 60% d’execució de l’edifici que té una inversió aproximada de 6,2 milions d’euros”.

González ha destacat que la majoria dels 74 habitatges del primer bloc ja estan ocupades pels seus propietaris.

Quant al tercer bloc, l’alcalde ha indicat que en aquests moments s’està preparant la documentació tècnica i administrativa. Ha afegit que l’objectiu de Pimesa i l’Ajuntament és que en aquest exercici 2018 es puga licitar l’obra de l’edifici.

“Amb aquesta tercera licitació compliríem l’objectiu que ens havíem fixat a l’inici d’aquesta legislatura de posar en marxa la construcció de 300 habitatges al barri de Sant Antoni que estan orientades a aquest gran objectiu que representa anar transformant el barri”, ha assenyalat l’alcalde.

La inversió prevista per a aquest tercer bloc ascendix a 6,9 milions d’euros (IVA no inclòs) dels quals 5,2 milions corresponen a la construcció de l’edifici i 1,7 milions al valor del sòl.

Compartir: