L’alcalde d’Elx obri a Alacant l’acte de commemoració del 30 aniversari d’UGT del País Valencià

L’alcalde d’Elx obri a Alacant l’acte de commemoració del 30 aniversari d’UGT del País Valencià

Carlos González diu que “els drets laborals no cauen del cel, s’aconseguixen lluitant, com ho heu fet tots els que heu tingut responsabilitats en el sindicat

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha obert aquesta vesprada l’acte de commemoració del 30 aniversari d’UGT del País Valencià en el Teatre Principal d’Alacant, que ha comptat amb la presència del secretari general del sindicat, Pepe Álvarez; el secretari general del País Valencià, Ismael Sáenz; la secretària de l’Alacantí-Les Marines, Yaissel Sánchez; i el secretari de la Muntanya-Vinalopó- Baix Vinalopó, Ismael Senent, entre altres personalitats, com el delegat territorial de Presidència a la província, Esteban Vallejo.

L’aniversari, presentat per la periodista il·licitana Mayte Vilaseca, va reunir a nombrosos militants en el teatre alacantí, que van rendir un calorós homenatge a afiliats amb més de 30 anys de militància en el lliurament de reconeixements per part dels dirigents del sindicat.

Carlos González ha destacat en la seua intervenció que l’activitat d’UGT “ha estat fonamental per a la qualitat de vida i per al benestar dels treballadors i treballadores. El progrés social aconseguit per la societat espanyola i pel País Valencià no haguera estat possible sense el paper determinant que ha tingut la UGT, sense la tasca dels delegats i delegades sindicals, de cadascun dels que heu treballat per la defensa dels drets dels treballadors i treballadores”.

“Els drets laborals no cauen del cel, s’aconseguixen lluitant com heu fet tots els que hui sereu reconeguts, tots els que heu tingut responsabilitat en UGT al llarg d’aquests 30 anys, al llarg del segle XX”, va afegir González.

La Unió General de Treballadors del País Valencià UGT-PV es va constituir en fusionar les Unions Provincials d’Alacant, Castelló i València en una única estructura autonòmica al congrés constituent celebrat els dies 1 i 2 de juliol de 1988 en el Palau de la Música de València, davant la necessitat d’adaptar-se a la configuració de l’Estat de les Autonomies.

Compartir: