L’alcalde rep els equips base del Club Voleibol Elx per la seua gran temporada

L’alcalde rep els equips base del Club Voleibol Elx per la seua gran temporada

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han rebut en el saló de Plens els equips base del Club Voleibol Elx que han collit aquesta temporada importants èxits esportius

 

Destaca el campionat d’Espanya assolit pel C.V. Elx Salesians Infantil masculí que entrena Rubén Fernández i Vicente Ferrández. En aquesta mateixa competició el C.V. Elx Salesians Infantil femení A va aconseguir la setena amb el tècnic Juan Antonio Martínez al capdavant.

Per la seua banda, el C.V. Elx Salesians Infantil femení B, que entrena la jugadora del primer equip Raquel Palma, ha quedat campió de la Copa Federació.

En categoria aleví, el C.V. Elx masculí ha sigut Subcampió de la Comunitat Valenciana amb Lara Sánchez i Ismaray SilveiraMentre, el C.V. Col·legi Salesians Sant Rafael Aleví masculí ha estat campió autonòmic. En aquesta mateixa competició, les noies alevins de Salesians han estat subcampiones, entrenades per David Agulló i Rubén Fernández.

Compartir: