L’alcalde i la regidora de Benestar Social inauguren el jardí dels Drets Humans

L’alcalde i la regidora de Benestar Social inauguren el jardí dels Drets Humans

Alumnes de Primària de diferents col·legis d’Elx han protagonitzat l’acte llegint alguns dels principals articles dels Drets Humans

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb la regidora de Benestar Social, Teresa Macià, han acudit a la inauguració del jardí dels Drets Humans, que s’ha realitzat amb motiu de la commemoració de la declaració d’aquests. L’Ajuntament amb l’objectiu de reconéixer la importància dels drets humans en la societat.

Així mateix, alumnes de Primària dels col·legis Vicent Blasco Ibáñez, El Toscar i Jaume I, juntament amb l’alcalde i la regidora de Benestar Social, han llegit alguns dels articles dels drets humans més importants i han descobert una placa.

“És important saber que és una sort tenir drets tan bàsics com el dret a l’habitatge, a la vestimenta, al menjar o a la sanitat. Això és alguna cosa que a dues hores d’avió és extraordinari per a altres persones”, ha explicat en el seu discurs l’alcalde.

La regidora de Benestar Social, Tere Macià, ha fet lectura de l’article 30 de la Declaració dels Drets Humans, que exposa el dret a la no supressió de cap dret.

Després de l’acte, se’ls ha fet un regal a l’alumnat per part de l’Ajuntament per participar en l’acte. El jardí està situat al barri de Carrús per la zona del Parc de València.

Compartir: