L’Ajuntament delimita les terrasses de la ciutat amb una marca de pintura

L’Ajuntament delimita les terrasses de la ciutat amb una marca de pintura

La iniciativa respon a una petició dels comerciants, segons ha explicat el regidor de l’àrea, Carlos Sánchez

L’Ajuntament d’Elx ha començat hui la delimitació de les terrasses de la ciutat. Concretament, el que s’està fent és posar sobre el sòl una marca de pintura perquè els hostalers sàpiguen quants metres de carrer tenen dret a ocupar. El regidor d’obertures, Carlos Sánchez, ha explicat que la iniciativa respon a una petició dels hostalers.

“Vam fer un estudi i els metres quadrats dedicats a terrasses a la ciutat eren equiparables a la Porta del Sol de Madrid. Ho hem equilibrat i ara estem marcant fins a on els comerciants poden fer ús del carrer”, ha explicat Sánchez, qui ha afegit que s’ha enviat una carta explicant el que farem.

Carlos Sánchez ha explicat que aquesta iniciativa “és una nova forma de concebre l’oci a la ciutat i que si els hostalers volen tenir una ampliació, han de sol·licitar-la”.

Les exigències seguixen sent les mateixes perquè l’ordenança no s’ha canviat, Si algun local vol rebre assessorament, ha de venir a Obertures i nosaltres l’assessorem amb l’objectiu de fomentar l’oci des d’una perspectiva responsable, ha exposat Sánchez.

Així mateix, l’Ajuntament ha enviat unes 267 cartes, explicant també a les terrasses de les pedanies. “Això és el que ens permetrà és fer les inspeccions visuals més fàcils, i tenir una idea clara d’on està el límit”, ha conclòs el regidor d’Obertures.

Compartir: