L’Ajuntament destina 10.000 euros a associacions juvenils

L’Ajuntament destina 10.000 euros a associacions juvenils

La regidora de l’àrea, Teresa Macià, anuncia que ja s’ha obert el termini per concórrer a aquesta subvenció, l’objectiu de la qual és dinamitzar el teixit associatiu  juvenil

 

La regidora de Joventut Social, Teresa Macià, ha anunciat que ja s’ha obert el termini per optar a les ajudes municipals dirigides a associacions juvenils i per a les quals hi ha un pressupost municipal de 10.000 euros.

Segons les bases, les organitzacions hauran de presentar un projecte i la subvenció, que per a cada entitat no pot superar els 1.000 euros, finançarà fins a un màxim del 80% del projecte presentat.

Les subvencions es concediran a programes, projectes i actuacions que es desenvolupen a la ciutat i que vagen dirigides a abordar necessitats del col·lectiu juvenil, com la formació en idiomes, el foment de la participació o la promoció de la cultura.

Les entitats interessades podran presentar les sol·licituds els 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, és a dir, a partir del 22 de maig. Les sol·licituds es registraran en les OMAC.

Per a més informació, es poden consultar les bases a través de la web:

>>Veure bases

Compartir: