L’Ajuntament destina més de 350.000 euros a millorar l’accessibilitat en espais públics

L’Ajuntament destina més de 350.000 euros a millorar l’accessibilitat en espais públics

La regidora de Benestar Social, Teresa Macià, explica que ja han començat les obres en la regidoria de Benestar Social, en el Polivalent de Carrús i al centre social del Raval

La regidora de Benestar Social, Teresa Macià, ha informat hui de les polítiques de millora d’accessibilitat que està duent a terme l’Ajuntament d’Elx.

En aquest sentit ha anunciat que per al present exercici hi ha destinats més de 350.000 euros per millorar l’accessibilitat de centres socials i per a actuacions en la creació d’un itinerari turístic accessible a la zona centre.

Amb aquests diners està previst actuar als centres socials de Sant Antoni, Poeta Miguel Hernández, Palmerars, Altabix Universitat i Altabix.
Maciá ha dit que les obres que ara s’han posat en marxa s’estan executant amb el pressupost de 2017, entre aquestes està la millora de l’accessibilitat en la regidoria de Benestar Social (15.000 euros) i als centres socials del Polivalent de Carrús (27.000 euros) i del Raval (16.500 euros).

“Aquest any tenim noves línies pressupostàries específiques per avançar en matèria d’accessibilitat, i no només fent obres, també creant una consciència social inclusiva entorn de l’accessibilitat universal”, ha explicat Teresa Maciá qui ha recordat que des del seu departament i en aquesta legislatura s’ha posat en marxa la constitució de l’oficina municipal d'”Accessibilitat Universal”, la realització de cursos sobre “Construir una cultura municipal i social en matèria d’accessibilitat universal” dirigit a treballadors municipals dels departaments així com a diferents col·lectius i associacions i la constitució de la Comissió tècnica d’accessibilitat universal que desenvoluparà una guia municipal sobre accessibilitat universal.

Compartir: