L’Ajuntament incrementa en 130.000 euros els diners destinats a convenis de Benestar Social

L’Ajuntament incrementa en 130.000 euros els diners destinats a convenis de Benestar Social

El regidor de Benestar Social, Teresa Maciá, destaca la importància de col·laborar amb les entitats que milloren la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables

La regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, ha donat compte de l’increment de la partida destinada als convenis de la seua regidoria. Maciá ha dit que dels 382.000 euros destinats en 2015 s’ha passat als 512.500 euros del present exercici 2019.

“Es tracta d’un increment de 130.000 euros que constata el compromís d’aquest equip de govern amb les diferents associacions que contribueixen a millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables de la societat”, ha explicat Maciá afegint que a més d’incrementar la quantia dels convenis vigents, s’han signat convenis amb entitats que fins ara no tenien i rebien subvencions de la regidoria de Benestar Social.

“A més d’aquest increment general dels convenis, hem introduït molts convenis nous amb entitats, entenem que estan realitzant labors que persegueixen millorar la qualitat de vida de la ciutadania”. Aquest és el cas del conveni amb AFAE que fins ara estava subvencionat amb uns 4.500 euros. Enguany l’Ajuntament signarà un conveni de 20.000 euros amb l’associació de malalts de l’Alzheimer de la ciutat.

Un altre conveni nou és el subscrit amb ASFEME. “L’Ajuntament ja va col·laborar amb la posada em marxa del centre el passat any i ara signem un conveni per valor de 15.000 euros per contribuir així en l’atenció que l’associació presta als malalts mentals”, ha indicat la regidora qui ha puntualitzat que un altre dels nous convenis és el subscrit amb ANOA.

Altres nous convenis són amb Integra’TADIPSI o Arts Cultura i Oci.

La responsable de Benestar Social ha destacat també l’increment en la quantia que l’Ajuntament aporta a Elx Acull, el conveni del qual ha passat de 5.000 a 30.000 euros amb la finalitat d’avançar en els projectes que realitzen, fonamentalment amb menors del barri de Carrús.

Compartir: